Bilder från klubbträffen på Utö

Den 19-21 augusti var det så dags för årets andra klubbträff. Vi återvände till platsen för vår allra första klubbträff, Utö, då vi i all hast fick lägga om våra ursprungliga planer att träffas på Smådalarö och i Nynäshamn.

Efter lite sedvanligt välkomstbubbel på bryggan så bar det av upp till Utö värdshus för en utsökt skärgårdbuffé. Många avrundade sedan fredagskvällen med att se damernas OS-final i fotboll innan dagen avslutades.

Lördagen innebar en hel del fria aktiviteter innan en hård femkamp tog vid på gräsplätten nedanför Seglarbaren. Det var också på Seglarbaren som lördagens grillbuffé intogs. Efter middagen uppmanades alla tända upp i sina båtar för att vi skulle kunna ta ett vackert kvällsfoto. Det lyckade resultatet hittar ni nedan.

/Mats R

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *