Välkommen till höstens Grand Banksmiddag onsdagen den 23 november klockan 17.30

I år kommer vi att besöka Restaurang NOOK  som ligger på Rosenlundsgatan 33 på söder, en restaurang som erhållit betyg 4,5 av 5 enligt Tripadvisers recension där den räknas som nr 19 bland Stockholms 2.829 restauranger.

Gå gärna in på deras hemsida.

Vi kommer att sitta i Decagonen på övervåningen, och menyn blir som följer:

Vi välkomnas med ett glas bubbel vid ankomst (cava) sedan serveras tre små snacks med tillhörande vitt vin.
Som varmrätt får vi en kötträtt med två snacks till rätten med tillhörande vin.
Dessert och kaffe.

Allt detta till ett pris på 750:- per person.

Välkomna, vi ser fram emot att träffas.

Styrelsen Anette, Fredrik, Karin och Birgit

Tacksam för svar senast den 16 november, gärna tidigare!

Länk till anmälan (OBS!! Inloggning)

Krogguidens recension:
OBS! Ny adress! Rosenlundsgatan! På temat vardagslyx med extra allt – utan genomsaltad nota, finns det bara en regerande mästare. Det kan alla som någon gång besökt Nook på gamla adressen Åsågatan 176 gå i borgen för. Kanske kan de även fråga sig hur det ens är möjligt. För här förenas gastronomiska höjdpunkter och rafflande menyer på tema Asien-fusion med lågmälda priser och avslappnad kompisatmosfär. En matupplevelse som efter åtta år fortfarande lockar creddiga foodies och älskande par. Ljuvligt.

Thatsup recension:

Prisbelönta Nook, som tidigare låg på Åsögatan, har blivit berömt för sin kombination av streetfood och fine dining. Idag ligger restaurangen i Stockholmsverken och rymmer både övervåning och undervåning med olika koncept för den som vill äta, ta ett glas eller handla med sig mat. Influenserna kommer från Frankrike och Asien, med inslag som Nooks kända steam buns.

Övervåningen
På Nooks övervåning har man bevarat lite av den gamla känslan från baren på Åsögatan, med avslappnade vibbar och kaklad bar. Här kan man mötas upp och skapa sin egen måltid med snacks och varmrätter, eller dela runt bordet, och ta ett glas. Vill man droppa in för lunch, middag, en öl eller ett glas vin, då är det NOOK Market som gäller. En avdelning i avskalad, asiatisk stil där bland annat Nooks omtalade buns serveras. Undervåningen består även av uterummet Muttern, med plats för sällskap på upp till 40 personer och tillgång till en öl-gästkran.